fbpx

Donatie-paal

Overweeg je als goed doel om nieuwe donatie mogelijkheden voor donateurs aan te bieden bovenop de reguliere mogelijkheden?

Donatie-paal

Overweeg je als goed doel om nieuwe donatie mogelijkheden voor donateurs aan te bieden bovenop de reguliere mogelijkheden?

Hebben jullie contacten met bedrijven/instellingen of sportverenigingen waar veel publiek voorbij komt dan is een donatie-paal absoluut een must als extra donatie middel.

Hoe werkt de donatie-paal?

Een donatie-paal is een echte eyecatcher van ruim 1.70 meter hoog en weegt meer dan 20 kilo. Deze donatie-paal staat in het teken van een goed doel en staat daarom middels een logo en een display aan de bovenkant volledig in het teken van het goede doel.

Op deze paal zit een elektronische dispenser waar gasten/consumenten hun handen onder kunnen houden om deze te desinfecteren, per uitgifte is dit 1,2 ml niet plakkende handalcohol.

Wij plaatsen in deze donatie-paal een betaalmodule kast waardoor men contactloos op een snelle eenvoudige manier een donatie kan doen voor jullie goede doel.

Doneren kan met elke betaalkaart-creditcard-telefoon(NFC)-apple pay en google pay. Middels 3 knoppen kan een consument zelf bepalen hoe en welk bedrag zij graag willen schenken.

Middels een eigen dashboard is er real-time inzicht in de donaties per donatie-paal op alle gekozen locaties en komen de donaties direct op de rekening van het goede doel.

Wat levert donatie-paal aan?

  • Desinfectie-paal
  • Grote logo op de paal
  • Display met content van het goede doel
  • Desinfectiemiddel 2 liter per maand 
  • Betaalkastje (contactloos voor alle kaarten)
  • Dashboard met real-time inzicht in donaties per paal
  • Volledige garantie

Wat zijn de kosten?

Voor nog geen €3.00 per dag leveren wij de donatie-paal op de door uw gewenste plek in Nederland. Per donatie zijn de transactie kosten 0,25. Verplaatsen van de donatie-palen kunnen wij desgewenst verzorgen voor € 35.00 per paal.

LOOPTIJD PER DONATIE-PAAL IS 12 MAANDEN

Wij zijn overtuigd van de resultaten. Indien een ANBI erkend goed doel in de eerste maand minder op zal brengen dan de maandelijkse kosten, dan mag het contract per direct worden ontbonden. Sponsorpaal zal dan éénmalig €1000,00 doneren aan dit desbetreffende goede doel.

Wij hebben reeds palen staan voor o.a

Logo desinfectie-paal
Thuiswinkel logo
Contact

 
Sponsorpaal B.V.
Peppelkade 19
3992 AL Houten


+31 0347-373131 (Kantoor)
+31 6-14351595 (Gilbert van Straalen)
+31 6-17738167 (Marvin Loos)


info@sponsorpaal.nl

Bedrijfs gegevens

KvK: 80253075
Bank: NL31RABO0359949231
BTW: NL861605330B01

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring